Klapp Cosmetics specials zijn specifieke huidverbeterende behandelingen van 90 minuten of langer.

Deze behandelingen zitten in kleine doosjes waarin elke stap van de behandeling de juiste dosering en volgorde heeft. Er zijn diverse mogelijkheden passend bij uw huidtoestand , wensen of voorkeur.

 

A-classic

Een anti-aging serie met Retinol (vitamine A), bestrijdt huidveroudering, stimuleert celvernieuwing.

A-Classic power              € 75,-

A-Classic thermo lift       € 85,-

C- Pure

C-Pure richt zich op probleemzones van de huid. C-Pure blokt vrije radicalen af, stimuleert opbouw van collageenvezels en gaat vocht verlies tegen. Egaliserende, verhelderende werking, verbetert het huidrelief.

C-Pure fase infusion       € 85,-

Caviar Power

Kracht en hydratatie voor de droge, gestresste en regeneratie behoeftige huid. Een innovatieve anti-aginglijn met hoogtechnologische actieve bestanddelen. Exclusief kaviaarcomplex en natuurlijke biopeptides stimuleren de celstofwisseling en geeft de huid nieuwe impulsen.

Caviar quick-Lift  45 minuten                  €  85,-

Caviar Imperial Super Lift  90 minuten   € 125,-

Immun

Specifiek verzorgingssysteem om het huideigen afweersysteem te versterken. Zeer geschikt voor de overgevoelige reactieve huid met excematische problemen of rosacea

Immun collageen/silk   € 69,50

Hyaluronic

Naast het vochtbindende opvullende effect, stimuleert hyaluronzuur de cel vernieuwing en beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen. De elastische en collagene vezels worden gestabiliseerd en gestimuleerd om te regenereren.

Hyaluronic  € 72,50

ASA Peel

Doelgericht huidvernieuwingsprogramma. Speciale behandeling van onzuivere, sterk verhoornde huid met veel pigmentvlekken en grove poriën. Ideale intensieve peeling behandeling voor de rijpere huid met elasticiteitsverlies en de neiging om rimpels te vormen

ASA peel               € 95,-

ACID Peels

Uitgebreid peeling programma toe te voegen aan elke andere Klapp behandeling. Peelings gericht op: acne, lifting, whitening, couperose.

Losse behandeling                      € 49,95

toegevoegd aan behandeling     € 35,-