Doelmatige huidverbetering ligt nu binnen handbereik. Met de modernste technieken zijn wij in staat uw huid in topconditie te brengen.

Ideaal voor de huid met de eerste huidverouderingsverschijnselen zoals; dofheid, verlies van elasticiteit, acne littekens, rimpeltjes of pigment vlekken.

Na een intake gesprek en huidanalyse kijken we welke behandeling voor u de juiste is.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem en gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij huidverjonging/huidverbetering.

Diamant Microdermabrasie.

Het gecontroleerd afslijpen van de bovenste huidlaag met diamant kristallen voor een gladde en egale jonge huid, De huid gaat zichzelf herstellen door het aanmaken van nieuw collageen en elastine.

Geen vervelende bijwerkingen . U huid ziet er enigszins roze uit wat door het gebruik van het vacuum (bij microdermabrasie) wordt veroorzaakt.

Prijs  € 85,-   90 minuten

inclusief ampul werkstoffen.

Ultrasound.

Ultrasound werkt door middel van ultrageluidfrequentie een hitte energie op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd, werkt de stofwisseling sneller, is er een betere doorstroming van het  bloed, worden dieper liggende cellen geactiveerd en neemt de huid dieper de werkstoffen op.

Insluizen van ampul werkstoffen tijdens gezichtsbehandeling  Prijs  € 10,-

 

Meso therapie.

Een naaldloze techniek om actieve werkstoffen onder de huid te krijgen. Door middel van elektro osmose techniek wordt de doorlaatbaarheid van de celwanden verhoogd. De werkstoffen worden ingesloten in de cellen en opgenomen. De huid krijgt haar volume en natuurlijke elasticiteit terug. Kan prima gecombineerd worden met diamant miccrodermabrasie

Prijs  € 85,-

Combi met micro € 125,-

Fruitzuur peelings.

Een peeling zorgt ervoor dat het natuurlijke huid vernieuwingsproces beter opgang komt en dode huidcellen sneller worden afgestoten. Peelings voor het effectief verbeteren van de huidstructuur, verminderen van pigmentvlekken, herstellen na acne en  anti- aging,

extra bij een gezichtsbehandeling prijs € 39,95

Losse behandeling eventueel in kuurvorm

prijs € 49,45

ASA Peel.

De topper onder de peelings. De oplossing voor een “nieuwe”mooie huid.

Een intensieve combi peeling met 7 verschillende fruitzuren;

  • voor de rijpere huid met elasticiteitsverlies en de neiging om rimpels te vormen
  • grove poriën
  • leeftijd gerelateede pigmentvlekken
  • onzuivere huid
  • door de zonbeschadigde huid
  • vermoeide huid met weinig doorbloeding

Prijs € 95,-

Cupping en Bindweefsel massage.

Bindweefsel massage en Bellabaci cupping massage heeft een stimulerende werking in de huid en onderliggende weefsels. Cupping geeft een ontspannende , diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en zorgt voor een betere opname van werkstoffen.

Bindweefsel massage is een stevige diepe massage die de productie van collageen en elastine activeert, verbetert en verzacht littekenweefsel en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Beide massage vormen zijn toe te passen in de Klapp Specials behandelingen, of als losse massage te reserveren.

Losse behandeling prijs € 35,- voor 30 minuten

Verwijderen van Fibromen (steelwratjes)

Snel en vakkundig verwijderen van ontsierende steelwratjes, bloedblaasjes, kleine pigmentvlekken en couperose adertjes.

Prijs;

Tijdens behandeling € 17,50  max 3 plekjes

Losse behandeling    €35,-  voor 30 minuten