wp485aa368.png

 

wpda8bfb41.png

 

 

 

 

 

 

 

Onthaasten:

Arrangementen bij BeautyBoerderij Schipbeek moet u dusdanig ervaren dat u graag nog eens terugkomt. Een intieme rustige locatie waar de persoonlijke benadering en individuele aandacht voorop staat. Zeker niet te groot en geen overvolle sauna’s.

De arrangementen kunnen individueel of in een klein groepje van max. 6 personen in een reservering geboekt worden. Er zijn geen andere gasten aanwezig en u heeft de locatie geheel tot uw beschikking.

 

wpda700d26_0f.jpg

De arrangementen hebben de namen van de “Beken” die het Waterschap Rijn en IJssel deze ten noorden van Lochem hebben gegeven. Deze Beken omsluiten aan alle kanten de boerderij. De prachtige waterrijke namen zijn gekozen omdat water de belangrijkste stof op aarde is. Water zuivert, reinigt, voedt en geeft nieuwe energie.  Na een heerlijke dag ‘onthaasten’ op de Schipbeek gaat elke gast herboren, uitgerust en met nieuwe energie naar huis.

 

Hebt u zelf een idee voor het invullen van een dag- of avondarrangement? Neem dan contact met ons op en wij maken een prachtige invulling van uw arrangement op maat.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor de badjassen, handdoeken en slippers. Het dragen van badkleding is toegestaan. Al onze arrangementen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

 

BeautyBoerderij Schipbeek is een rookvrije locatie.

 

Arrangementen:  

- minimaal 2 personen

- vanaf 6 personen op aanvraag.

- maandag t/m donderdag 5% korting op de vermelde prijzen.

 

wpc3cfd8c3.png

wp7bb1e15b.png

wpaf520d4b.png

wp9c98441b.png

wp7b5c28a5.png

wp94ff8ac0.png